RGE RGE
نورپردازی نمای ساختمان پلاتین سنتر
نورپردازی نما

نورپردازی پلاتین سنتر

مجری طرح

شرکت نورپردازی RGE

طراح نور (نور پرداز)

حسن بهادری

موقعیت پروژه

تهران، شهرک غرب

معمار پروژه

نامشخص

بازگشت به صفحه پروژه ها

نورپردازی مرکز خرید پلاتین سنتر، خلسه آبی رنگ

معماری:

مرکز خرید پلاتین سنتر در زمینی به مساحت بالغ بر 10500 متر در 14 طبقه در منطقه 2 تهران (شهرک غرب، میدان صنعت) همجوار با چند مرکز خرید بزرگ دیگر واقع شده است. طراحی این مجموعه ترکیب به‌هم‌پیوسته‌ای از کره‌ای ناقص و منشوری با مقطع قطاعی است که حجمی کاملا مدرن را به‌وجود آورده است. بخش فوقانی کروی‌شکل و آبی‌رنگی است که جلوه بی‌نظیری به این بنای باشکوه بخشیده و نمای کاملا مدرنی را در سطح منطقه ایجاد کرده است. دو شکاف عمده در فرم کروی پروژه، ورودی‌های مجموعه را متمایز می‌کند و وجود یک ایوان سرتاسری در طبقه همکف، ورودی روبروی مجتمع را به سرسرای میانی طبقه همکف متصل کرده و به نحوی مرکز تجاری را به حیاط پیرامونی متصل می‌کند.

نورپردازی:

در فضای شلوغ و پرهیاهوی میدان صنعت نورپردازی این پروژه حاضرین را به سکوت و آرامش دعوت می‌کند. شرکت نورپردازی RGE با در نظرگرفتن رنگ‌های آبی متریال سقف بنا در نورپردازی پلاتین سنتر و با تاکید بر فرم خاص بنا، به درخشنده‌تر شدن و بیشتر دیده‌شدن آن کوشیده است و توانسته با تکنیک های خاص نورپردازی و استفاده مناسب از نورها، چشم‌انداز بسیار زیبایی ایجاد کند. منابع نوری این پروژه دارای پوشش ویژه PC بوده که آن‌ها را در برابر بدترین شرایط آب و هوایی محافظت می‌کنند این منابع به صورت اختصاصی برای این پروژه طراحی شده و تماماً توسط سیستم کنترلر مرکزی، کنترل می‌گردند.

حسن بهادری، طراح نورپردازی این پروژه معتقد است "نورپردازی به عنوان خالقی مبتکر بر بومرنگ شب، نقش‌های زیبایی می‌آفریند و همانند تن پوشی است که به محتوای درون خود شخصیت می‌دهد" نمای گنبدی شکل مجتمع پلاتین سنتر و رنگ پوسته آن، ایده تبلور و به هم پیوستگی زندگی و مرگ را در قالب این پوسته به نمایش گذاشته است و به نمای ساختمان رنگ و لعابی تازه می‌بخشد.  حسن بهادری در ادامه توضیح می‌دهد "نورهای آبی در ابتدا خلق می‌شوند، با ضرب آهنگی ملایم سوسو می‌کنند شدت‌شان افزایش می‌باید (رشد می‌کنند) و به میزان حداکثری می‌رسند (اوج بلوغ)، سپس شدت‌شان کاهش یافته و در انتها خاموش می‌شوند (می‌میرند). درواقع این نور‌ها نماد "من فانی" هستند. نور نارنجی که در دل نور آبی قرار دارد همواره روشن است و نماد زندگی است و نمایشگر من جاوید در هر موجود زنده است."

 

بعدی

10%